Getuigenissen  

Wat klanten zeggen  

Reacties

Emine Camtepe
7 maanden geleden

Beste Miran
Beste Ingrid,

Dank je wel voor je uitgebreide reading. Het heeft een serieus spiegel voor mijn neus gehouden. En dank je wel voor de tips en advies en begeleiding.
groeten
Emine

Angela
8 maanden geleden

Beste Miran, wat had je veel tijd en energie gestoken in de reading, die ik aanvroeg omwille van een verhuis. Uit jouw reading bleek hoe groot het kantelpunt in mijn leven zou worden en waar op te letten. Nog regelmatig lees ik alles na, en merk ik dat je helemaal "on top of it" was. Ik haal advies en steun uit je woorden en daar ben ik jou heel erg dankbaar voor. Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden.
Veel liefs xxx

Gwendolyn
8 maanden geleden

Dank je wel Ingrid om zo een heldere, duidelijke en inspirerende reading te geven. Helemaal uitgetypt met de foto's van kaarten zodat ik later er nog eens van kon genieten :-). Je hebt de gave om veel informatie samen te brengen zodat er ook werkelijk iets mee kan gedaan worden. De tips die je mee geeft ( o.a. etherische olie en bloesems) zijn een mooie aanvulling erbij ! De oprechtheid en respect zijn prachtige talenten van jou. Heel tevreden en dankbaar !

Dieter
8 maanden geleden

Bedankt voor de duidelijke readings en de tips Miran. Het leek even alsof ik mijn levenshoes omdraaide om te lezen waar deze film nu juist over gaat.

Gunter
8 maanden geleden

Wat was ik onder de indruk van Ingrid haar reading, je leesde ,je voelde de zuivere passie vanuit haar hart.
Heel uitgebreid en brachten me veel inzichtingen en ja ook ff spiegeltje mooi mooi mooi.
Echt aanrader ,bedankt!
Gman

Maria Galvão
9 maanden geleden

Numerologie is een krachtig hulpmiddel voor zelfkennis en een gids voor deze reis. Ingrid deed het op een prachtige manier met extreme gevoeligheid, ongelooflijk detail en precisie. Dank je wel Miran 🌸💜"
Maria

Reactie plaatsen