Bekijk hieronder de verschillende formules van readingen.
Er zijn verschillende prijzen, van 20 euro tot 60 euro. Kijk  wat het beste bij je past ....

Ik lees uw e-mail/vragen/bericht, en ik gebruik numerologie en/of tarot om u te helpen begrijpen wat er in je leven aan de hand is.   

Samen met de reading geef ik ook tips voor gebruik van kristallen, etherische olie en Australian Bush Flower Essences.

De readings zijn bedoeld als intuïtieve begeleiding.  Beslissingen zijn altijd aan jou. (zie disclaimer onderaan de pagina)  

Ik hoop dat de numerologie en/of de tarotkaarten u een dieper inzicht kunnen geven zodat u de beste weg vooruit kunt vinden.  

De kosten van elke reading zijn gebaseerd op de tijd die ik eraan besteed.

Of uw reading nu gaat over geld, werk, liefde, spirituele ontwikkeling - wat uw vragen ook zijn, zoek de juiste prijs en laat me weten hoe ik u kan helpen.

Numerologie reading

€ 45,00

Numerologie reading

€ 45,00

Aan de hand van je geboortedatum en naam kan een volledige doorlichting van je persoon bekomen worden waardoor je inzicht krijgt in meerdere facetten van je leven.  Er komen dikwijls wonderlijke dingen naar boven waar je helemaal nog niet bij stil stond.    

Wil je weten in welke periode van je leven je u momenteel bevindt ?  Welke energie is er nu van invloed op je ? Is het een goede periode om te verhuizen of om een zaak te beginnen ? Waarom heb je steeds bepaalde problemen ? Hoe sta je tegenover het leven ?
Benader je de dingen heel nuchter of juist niet, ben je heel emotioneel ? enz.... Door deze dingen aan het licht te brengen, word je bewust van je kwaliteiten en kan je ermee aan de slag. 
Samen met het volledig gepersonaliseerde verslag geef ik ook nog tips met etherische olie, bloesems en kristallen die je kan gebruiken. 

Opgelet : Bij deze numerologische reading heb ik je volledige naam en geboortedatum nodig. 
Gelieve deze te vermelden bij het uitchecken bij de OPMERKINGEN (vereist) op het bestelformulier.   

Aan de hand van je geboortedatum, geboorteplaats en geboorte-uur gaan we kijken welke planeten in een gunstige positie voor je staan en welke een minder gunstig effect hebben op je leven. Door de kennis van de plaatsing van de planeten in je horoscoop en het effect hiervan op je leven, kan je patronen herkennen en hier objectiever, bewuster en harmoniserend mee omgaan. 

We verdiepen ons in de 3 alchemistische kernprincipes nl. wat is je blauwdruk met de 3 kernprincipes : zout, kwik en zwavel (de Tria Prima) . 
Het in balans brengen van deze Tria Prima (lichaam, ziel, geest)  is een levenslange dans met de ware taal van het universum. 

We kijken hoe de 4 natuurelementen zich in je horoscoop verhouden : aarde, water, lucht en vuur. 
Welke zijn je kwaliteiten en hoe kunnen we disbalans harmoniseren ? 

Hierdoor besteden we aandacht aan het wakker maken van slapend en dus ongebruikt potentieel.   Dit zal je een boost in je bewustzijn geven en ook de tools om meteen in de praktijk aan de slag te gaan.

Bij deze inzichtskaart reik ik tevens tips aan die je kan aanwenden als hulpmiddel om disbalansen te harmoniseren. 

Opgelet !! vul uw gegevens (geboortedatum, geboorteuur, geboorteplaats) in bij het uitchecken in het bestelformulier : OPMERKINGEN (vereist).  

Je krijgt een pdf document doorgestuurd via mail. 

Aan de hand van je geboortedatum + geboorte-uur kunnen we op numerologische wijze je zielsessentie en je huidige levensmissie vaststellen.  Dit kunnen we door je geboortedatum numerologisch te koppelen aan archetypen. 

Je zielsessentie is de aard van jou ziel die doorheen elke incarnatie gaat.  Je huidige levensmissie staat los van je zielsessentie maar bepaalt op welke manier je in dit leven staat.  

De archetypen vinden we terug in de 22 kaarten van de major arcana van de tarot.  We kunnen via deze weg heel duidelijk zien welke talenten je reeds in je hebt en welke talenten je in dit leven mag ontwikkelen.  Het geeft een heel verhelderende kijk op het waarom van bepaalde handelingen.  

Het enige wat we nodig hebben is je geboortedatum/geboorte-uur en je krijgt een mooie uiteenzetting. 

Opgelet : Geef je naam, je mailadres en je geboortedatum/geboorte-uur op het bestelformulier bij het uitchecken : zie OPMERKINGEN  (vereist).   

Het resultaat van deze reading stuur ik u via mail door.  

Het rouwproces, of het nu gaat om het verlies van iemand van wie we houden of om andere trauma's, is een verwoestend proces en degenen onder ons die dit proces doormaken hebben alle steun en ruimte nodig waarmee we ons kunnen omringen.  Met deze reading reiken we je mogelijke handvaten aan om je moeilijke situatie door te komen.  

Omschrijf je situatie/vraag in het bestelformulier bij het uitchecken : zie OPMERKINGEN (vereist).
 

Ik maak een foto van de kaartlegging.

Hierbij geef ik ook tips ivm kristallen, etherische olie, bloesems, etc.  

Het resultaat van deze reading, samen met de tips stuur ik u via mail door.  

Het innerlijke kind bestaat in ieder van ons, op elk moment.

Dit innerlijke kind is op de één of andere manier verwond, afgewezen, verlaten en getraumatiseerd.

We dragen deze emotionele bagage ons hele leven met ons mee, waarbij we de pijn vaak verdringen of proberen te negeren. De maatschappij vertelt ons dat we "volwassen" moeten worden en onze emoties moeten verbergen, alsof de oneerlijkheid en het gebrek aan respect die zich in onze kindertijd voordeden na verloop van tijd verdwijnen.

Werken met het innerlijke kind, omgaan met trauma's uit het verleden, liefde en mededogen tonen waar het ontbrak, zal resulteren in het bewust worden van emoties. Dit innerlijke werk zal invloed hebben op je huidige dagelijkse leven, ongeacht je leeftijd of je levensverhaal.

Onthoud dat je een miljoen excuses kunt verzinnen voor "het was niet waar" of "het was niet zo erg", maar dat is niet waar innerlijk kind-werk over gaat. Het gaat erom te erkennen hoe je je voelde, ongeacht de logistiek van de situatie.


Opgelet : vul uw vraag in samen met uw gegevens , bij de OPMERKINGEN (vereist) in het bestelformulier dat u krijgt bij het uitchecken.  

Ik maak een foto van de kaartlegging en bespreek uw vraag in de diepte.  

Hierbij geef ik ook tips ivm kristallen, etherische olie, bloesems, etc.  

Het resultaat van deze reading samen met de tips stuur ik u via mail door.  

Deze tarot reading richt zich op de dynamiek tussen twee partners, en analyseert verschillende aspecten van uw relatie die punten van geschil of vereniging kunnen zijn.
Wat zoek je in een relatie ?  Wat is de oorzaak van je relatieproblemen ? Wat is je rol in je relatie ? 
Wat is het fundament van je relatie ? enz...... 
Stel een vraag over u relatie, of schets uw problematiek ivm uw relatie. 
Gelieve ook de voornaam van je partner voor deze reading mee te geven.  
Opgelet : vul uw vraag samen met uw gegevens in , bij het uitchecken op het bestelformulier in het vakje OPMERKINGEN (vereist).  

Ik maak een foto van de kaartlegging en bespreek uw vraag in de diepte.  

Hierbij geef ik ook tips ivm kristallen, etherische olie, bloesems, etc.  

Het resultaat van deze reading samen met de tips stuur ik u via mail door.  

De aanwezigheid van een moeder is een zeer krachtig iets. Het heeft de kracht om te verheffen en te inspireren, en de potentie om te beschadigen en te vernederen. Als de moeder emotioneel niet beschikbaar is, te kritisch is of niet afgestemd is op de behoeften van het kind, plant zij zaadjes waardoor het jaren kan duren voordat die blootgelegd en getransformeerd zijn. Het herkennen en genezen van een kinderwond kan een uitdagend proces zijn, maar met de juiste steun en begrip zal je genezing en vrede vinden.
Wat is de Moederwond en hoe weet je of je er één hebt meegemaakt? 

Een moeder-trauma is een zeer persoonlijk en gevoelig onderwerp. Omdat er niet zo vaak over gesproken wordt in vergelijking met andere vormen van trauma of misbruik, kan het heel vreemd aanvoelen om de aanwezigheid ervan in je leven te omarmen. Het feit dat we zelden over de Moederwond horen in de pers, betekent dat velen deze strijd in stilte ervaren.
De Moederwond is een hechtingstrauma. Het veroorzaakt een gevoel van verwarring en verwoesting in de psyche van het kind.
Het voedt diepgewortelde overtuigingen waardoor het kind zich onbemind, verlaten en onwaardig voelt, en zelfs bang is om zich te uiten. De wond kan zo sterk zijn dat het onbewust de volwassen relaties en geestelijke gezondheid beïnvloedt. 

Met deze reading gaan we dieper in op deze moederwond.  Waarom je moeder zo handelde ? Wat is het effect van haar handelen ?  Wat wil je hogere bewustzijn je meegeven om met deze moederwond om te gaan ?  We proberen met veel liefde dit onderwerp onder de loep te nemen om je zo tot meer inzicht te brengen.  

Opgelet :  schets uw situatie met uw moeder, of stel uw vraag ivm met de moeder-kind relatie bij het uitchecken in de sectie 'OPMERKINGEN' (vereist).

Vragen over gezondheid worden niet behandeld aangezien ik geen medische opleiding heb. Zie disclaimer onderaan deze pagina.

Ik maak een foto van de kaartlegging en bespreek uw vraag.

Hierbij geef ik ook tips ivm kristallen, etherische olie, bloesems, etc.  

Het resultaat van deze reading, samen met de tips stuur ik u via mail door.  

Veel mensen zijn het erover eens dat onze energie wordt gerecycleerd. Op de een of andere manier is er een grote groep mensen die gelooft dat we reeds eerder voet op deze planeet hebben gezet en eerdere ervaringen hebben gehad dan het huidige leven dat we nu leiden.
Er kunnen bepaalde interesses of angsten zijn die je in dit leven hebt en die nergens op gebaseerd zijn. Voor sommige van onze interesses of angsten kunnen we het moment aanwijzen waarop ze zijn ontstaan - maar andere zijn enigszins onverklaard.
Je bent bijvoorbeeld doodsbang voor water (of vuur, hoogtes, insecten, autorijden - welke fobie dan ook), maar je angst is niet gebaseerd op een bepaalde gebeurtenis of herinnering. Sommigen zeggen dat deze angsten worden veroorzaakt door ervaringen uit het verleden die ons zijn bijgebleven op spiritueel/moleculair/karmisch niveau.
Het is mijn hoop dat er informatie over jezelf naar boven komt die je misschien niet wist voordat je deze reading deed.
Of het zal bevestigen wat je wel weet, maar misschien niet hebt geaccepteerd of onthouden.

Deze reading heeft niet alleen te maken met angsten of negatieve ervaringen. Het kunnen ook positieve ervaringen uit een vorig leven zijn die je zijn bijgebleven. Bepaalde interesses, verlangens, relaties of vaardigheden kunnen met ons meegaan en misschien is dat wat voor jou in de tarotspreiding tot uiting komt.

Opgelet : schets uw situatie of stel uw vraag bij het uitchecken op het bestelformulier bij OPMERKINGEN (vereist). 

Vragen over gezondheid worden niet behandeld aangezien ik geen medische opleiding heb. Zie disclaimer onderaan deze pagina. 

Ik maak een foto van de kaartlegging en geef een uitgebreide beschrijving. 

Hierbij geef ik ook tips ivm kristallen, etherische olie, bloesems, etc.  

Het resultaat van deze reading, samen met de tips stuur ik u via mail door.  

In deze reading gaan we dieper in op één bepaald onderwerp dat je nu bezig houdt en waarover je verduidelijking wil.   Dit kan  over allerlei facetten van je leven gaan : bv : een situatie met uw familie, een probleem op uw werk, wat is er aan de hand met je huisdier, misschien heb je verschillende opties te overwegen in een werksituatie, of heb je duidelijk praktisch advies nodig om je bedrijf te ontwikkelen.
Het is ontworpen om je te helpen de beste weg vooruit te vinden.

Opgelet : vul uw vragen in, bij het uitchecken op het bestelformulier in het vakje OPMERKINGEN (vereist). 

- vragen over gezondheid worden niet behandeld aangezien ik geen medische opleiding heb. Zie disclaimer onderaan de pagina.  

- stel uw verschillende vragen over 1 onderwerp, of schets je situatie mbt dit onderwerp.

Ik zal aan de hand van uw vragen verschillende kaartleggingen doen, en tips geven ivm etherische olie, bloesems en kristallen. 

Van al deze kaartleggingen maak ik een foto en stuur het resultaat, samen de tips , door naar u.  

Cadeaubon

€ 20,00

Cadeaubon

€ 20,00

Wil je een vriend/vriendin of familie een reading cadeau doen ?  Maak hier uw keuze uit de verschillende mogelijkheden en aangepaste prijzen.  De bestelbevestiging van dit order geldt als cadeaubon die je kan geven aan je vriend/vriendin of familie.  Als men deze cadeaubon wil verzilveren dient men gewoon met mij contact op te nemen via het contactformulier met referentie naar de bestelbevestiging. 

Opgelet : Geef bij het uitchecken de naam van de begunstigde in op het bestelformulier in het vakje OPMERKINGEN (vereist). 

Kies hieronder uit de verschillende readingen/verschillende prijzen :